We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Idyllische villa in hoevestijl met stalgebouw en aanpalend grasland! 

Te Geraardsbergen, treffen we deze landelijke eigendom in fermettestijl aan. Een prachtige villa met stalgebouw en graslanden. Beleef de pracht en praal en de veelzijdigheid van de natuur in dit landschappelijk kader.

De eigendom is toegankelijk via 2 oprijlanen. Een statige poort siert één van deze oprijlanen en neemt je mee door de grote omwalde tuin naar de woning. De karakteristieke inkom met traphal en tussenetage, kunnen ons bekoren met hun rustieke eenvoud. Waarbij de arcadische glazen deur ons verwelkomt in de woonkamer.

Bij het betreden van deze leefruimte kom je helemaal tot rust en kan je heerlijk cocoonen in een sfeervolle omgeving. De blikvanger in deze woonkamer is ongetwijfeld de authentieke houtcassette die gebruikt wordt als roomdivider tussen 2ruimtes in. Nl. de woonkamer en de eetkamer. Beide ruimtes worden vooral gekenmerkt door een strak plafond met eiken balken en prachtige raampartijen.

In de functionele keuken primeert het gebruik van hout. Samen met ronde vormen en sierlijke details straalt deze charmante keuken warmte en gezelligheid uit.

Op de benedenverdieping is de kwaliteit van het wonen verhoogd door de veranda die de ideale aanzet is voor wie comfortabel wil uitbreiden naar de tuin toe. Aanpalend bevindt zich de berging die voorzien is van alle nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast, tevens heb je hier voldoende plaats voor het stockeren van je spullen. Mocht dit niet voldoende zijn, dan heb je nog steeds 2kelders als extra ruimte ter beschikking.

Op de verdieping treffen we 4 volwaardige slaapkamers aan, elk voorzien van een enkel lavabomeubel. De badkamer in marmerlook heeft een uniek uiterlijk door de natuurgetrouwe print. Uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en een dubbel lavabomeube . Het uitzicht van de badkamer straalt luxe en comfort uit. Bovendien heb je van hieruit een prachtig uitzicht op de tuin.

Vanuit de woning kijk je uit op een tuin voor de natuurliefhebber. Heb je groene vingers dan kan je heerlijk aan de slag in de moestuin. Hou je van dieren om je heen? Of ben je gesteld op je privacy? Dan is het aangenaam vertoeven hier.

Het stalgebouw is multifunctioneel inzetbaar. Momenteel wordt het aangewend als slaapplaats voor geitjes. Maar het is perfect in te richten naar eventuele paardenboxen. Voorzien in zijn faciliteiten. En opslagplaats voor hooi en stro.

De aanpalende weilanden omheen het huis bieden het nodige praktische comfort bij het verzorgen van de dieren. Daarnaast kan je genieten van elk graasmoment van je viervoeter.

Ben je betoverd door de charme van deze woning?! Aarzel dan niet om ons te contacteren.              

Bekijk alvast onze website www.hippohome.be & Contacteer ons via info@hippohome.be en/of via Steven +32 479 09 09 18.