We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ontzettend lieve, nieuwsgierige en talentvolle sportpony.   
Happy feet’s Luz de Lua is nu 4 jaar en meet  Ca. 1.36 m (maart 2022 officieel gemeten). Ze is een zeldzaam lieve, knuffelige en nieuwsgierige merrie, die heel graag veel aandacht krijgt en graag met en voor je werkt. We zijn afgelopen jaar begonnen met het zadelmak maken en ze ging al snel mee naar de ponyclub en trec/WE lessen en heeft een eerste onderlinge bixie cross meegelopen met een keurige dressuurproef en een rondje sprongetjes in het veld!  Haar moeder (beukenhaag’s Norah) is L2 dressuur en springt heel graag. Beauty W (Stal Nieuwmoed) is Lua’s vader, hij loopt momenteel (internationaal) Z2 dressuur. Gezien haar leeftijd is Lua niet geschikt voor een beginnend ruitertje, of onervaren paarden mensen.  

Wij zoeken voor Lua een 5 sterrenhuisje, waar ze rustig, onder goede begeleiding, verder opgeleid wordt, veel aandacht en knuffels krijgt en regelmatig met andere paarden/pony’s buiten komt.  

(foto’s: amazone is ca. 1,65 m)

Lua valt in de midden tot hogere prijsklasse, handelaren hoeven NIET te reageren!

Stamboom

Vader Beauty W
Vader van vader Orchard Boginov
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Brinckhoff's Serah
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Beukenhaag's Norah
Vader van moeder Wildzangs golden Mark
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Beukenhaag's Nanny
v.m.m.
m.m.m.