We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Merida is een super brave kinderpony die in de wei direct bij je komt, en in de stal is ze heel lief net als in de omgang en onder het zadel, ze meet nu 1.46m en is vrij van stalgebreken.
Met zowel poetsen als opzadelen blijft ze geduldig staan, en geniet van de aandacht,
met hoeven uitkrabben is ze zeer meewerkend.
Met opstappen staat ze geduldig stil en wacht netjes tot je been geeft om weg te stappen, ze heeft 3 goede gangen en is niet rillerig of kijkerig en houdt een fijn rustig tempo, ze reageert goed op het been, eerder afwachtend dan vlot. Ze staat braaf op de trailer en is makkelijk in en uit te laden. Ze is tevens verkeersmak ook voor grote landbouwvoertuigen, ze wordt compleet met alle toebehoren verkocht, nieuw hoofdstel en zgan zadel  en haar dekens. Ze is in bezit van een paspoort en chip, afstamming onbekend, ze is een type kruising New Forest x Welsh. Ze is de ideale pony voor een kindje wat net begint of net van een kleinere pony af komt.

Stamboom

Vader NN
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder NN
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.