We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vince DK Z

vince is een 6 jarige lieve ruin van 167 groot. Hij is erg braaf en erg lief in de omgang. Dressuurmatig is hij fijn te rijden. Met springen heeft hij erg veelpotentie maar is hij erg sterk en test je graag uit dit maakt hem dan ook niet geschikt voor beginnende of onzekere ruiters. Vince zou het beste bij iemand passen die hem kan houden en hem op zijn plaats kan zetten als hij je uittest. 

vince heeft geen stalgebreken. Hij is braaf bij de hoefsmid, de tandarts, met scheren, en heel makkelijk te laden op de trailer. Vince is altijd netjes geënt ook voor rhino en west-nijl, hij is ook altijd op tijd ontwormt. 

Vince is al een en paar keer mee op concours geweest. Doordat ik te onzeker ben en vince voor mij te sterk is heb ik hem niet heel vaak meegenomen op concours. Wel is vince vaak mee wezen oefenspringen en doet dit erg braaf.

Het paard is te bezichtigen is Oss (noord Brabant).

Vraagprijs 15000

Voor meer informatie kun je het beste even via whatsapp contact opnemen, bellen zou ook kunnen maar het kan zijn dat ik niet altijd op kan nemen. 

filmpjes zijn aanwezig en aan te vragen via whatsapp.

Stamboom

Vader Volchebnik xx
Vader van vader Leguendarniy
v.v.v. Gudzon
m.v.v. Lafa
Moeder van vader Volna
v.m.v. Fligel
m.m.v. Viouga
Moeder R-mara
Vader van moeder Olisco
v.v.m. Jalisco B
m.v.m. Stella
Moeder van moeder Glorita z
v.m.m. Gotthard
m.m.m. Akita