We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prijs verlaagd tot wegens stal tekort. 

Royal Danita, of ook wel bij ons bekend op stal; Moe moe, is een lust voor het oog! Naast dat ze een bijzondere verschijning is, laat ze ook zien aanleg voor de sport te hebben. Ze is natuurlijk nog groen, maar ze heeft echt een werkers mentaliteit. Ze heeft veel balans en voelt ontzettend safe en ‘volwassen’ aan. Moe heeft drie zeer correcte gangen waar zeker nog heel veel meer uit te halen valt! Tevens hebben we met haar ook al een sprongetje onder het zadel gemaakt en dit doet ze heel stoer. Filmpjes daarvan zijn op aanvraag beschikbaar. 

Moe is dol op aandacht, ontzettend lief, nooit chagrijnig en sociaal naar andere paarden. Ze is echt leuk om mee te werken! Tuurlijk moet ze nog veel leren, maar met de juiste ruiter ga je met deze merrie hoge ogen gooien in de wedstrijd ring! 

Moe is gezond (geen bemerkingen), recent naar de tandarts geweest en heeft geen (stal) gebreken. Ze is nog in eigendom van de fokkers. 

Stamboom

Vader Bontfire M
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Don Cavallo
v.v.m. Donnerhall
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.