We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

merrie jaarling
Lowlands X Rousseau X Cocktail.

KWPN en SWB geregistreerd! Staat in zweden, transport kan geregeld. 

Moeder is de KWPN ELITE merrie Chablis de Jeu.

Vader Lowlands is de goedgekeurde KWPN-hengst die in 2019 Reserve Kampioen was op het najaars KWPN Hengstenverrichtingsonderzoek in Ermelo in 2019. Net als de Iron Spring Farm-hengsten voor hem staat Lowlands voor de juiste mix van atletiek, pedigree, temperament en degelijkheid voor sport  en fokken.  Hij heeft veel Duits bloed waardoor hij als bloedververser een belangrijke rol kan spelen in de Nederlandse fokkerij omdat hij volledig vrij is van Jazz, Ferro en Flemmingh.

Lowlands had een indrukwekkende KWPN-hengstenkeuring en scoorde in geen enkele categorie lager dan een 8,5, met een totaal van 87,5.  Hoogtepunten waren 9,5 voor stap, 8,5 voor draf, galop, elasticiteit en balans en een 9 voor rijdbaarheid en houding.  Bij zijn keuring prees het KWPN de zwarte hengst om zijn betrouwbaarheid, concentratie onder het zadel en werklust.

Lowlands is van Millennium, een bijzondere vader van 63 goedgekeurde zonen, waaronder vele hengstenkampioenen.  Millennium debuteerde met succes in de lichte tourrubrieken in 2019 en vertegenwoordigt als kleinzoon van Gribaldi, Preferent, beroemde atletische dressuurlijnen.

Roussanne mag ook hier in de opfok blijven wanneer de nieuwe eigenaar dit wil.

Stamboom

Vader Lowlands
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Chablis de Jeu
ELITE
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.