We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super lieve NRPS dressuur / recreatie pony (E-pony).  
Te koop wegens stoppen paardensport, dochters zijn/gaan uit huis om te studeren. We zoeken een goed tehuis. Beide dochters hebben de afgelopen 9 jaar een supertijd met hem gehad en vinden het moeilijk om afscheid te nemen. We gunnen hem echter een nieuw baasje die hem nog met veel plezier gaat rijden.   Nevermind is een NRPS pony, stokmaat van 153. Geboren in maart 2007 en nu 15 jaar oud. 
Hij is erg lief en nieuwsgierig in het contact maar moet je wel even leren kennen.
Bij zijn vorige eigenaar heeft hij op 5-jarige leeftijd meegelopen in het Nederlands kampioenschap 6-tal. Onze oudste dochter heeft in 2017 winstpunten in de M1 dressuur behaald waarna ze de overstap heeft gemaakt naar de paarden springsport. Onze jongste dochter heeft de laatste jaren voornamelijk recreatief gereden. Nevermind vindt het leuk om wedstrijden te rijden, zeker bij uitwedstrijden is hij alert en nieuwsgierig. Buitenritten zijn echter favoriet. Je kunt hem alleen op de trailer zetten en eraf halen, hij gaat graag mee op pad. Hij is 100% verkeersmak, geeft geen problemen bij de hoefsmid en heeft  geen stalgebreken. Hij heeft nooit koliek gehad. In het begin loopt hij altijd wat stijf, je moet even de tijd nemen om hem los te rijden, daarna loopt hij  lekker door.  Hij is altijd op tijd ontwormd, gevaccineerd en de hoefsmid komt om de 8 weken. Tandarts en fysiotherapeut komen jaarlijks. Bij aankoop in 2013 is hij klinisch goed gekeurd.  
Nevermind is een pony met Arabisch bloed, je moet dus wel een beetje kunnen rijden en wat vertrouwen/ gezag uitstralen. Toen onze dochter van 8 jaar erop begon te rijden heeft zij de eerste jaren onder begeleiding met een tiedeman gereden, dit werkte ook prima.  

Nevermind is niet geschikt om mee te springen. Dochters hebben dit een aantal jaar onder begeleiding geprobeerd, maar hij bleef daar heel gestrest onder. We willen dan ook niet dat iemand dit nog met hem gaat proberen. Dressuurmatig met balkjes trainen is geen probleem.
In de wei staat hij altijd aan de rand van de groep en is veelal de laagste in rangorde. Bij te veel dominante paarden in de groep kunnen ze hem als mikpunt pakken. Met rustige paarden is Nevermind een trouw maatje.  

Opnieuw laten keuren is uiteraard mogelijk op kosten koper.  

Mocht je belangstelling hebben bel ons dan op: 06 - 47 41 85 37 .
Geen manege of handelaren.

Stamboom

Vader
Vader van vader Neron
Keur
v.v.v. Netron ox
m.v.v. Rosita
Moeder van vader Dusty van Vreeburch
pref
v.m.v. Mufaq
pref
m.m.v. Tiara van Vreeburch
keur
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.