We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

*Helaas in verband met niet nakomen afspraken weer aangeboden*

Soms moet je keuzes maken, en ik zit de laatste tijd echt niet lekker qua gezondheid. Daardoor bied ik hierbij mijn knappe Dapper te koop aan.

Dapper is een prachtige 14-jarige ruin van 1.67m met veel vermogen. Hij loopt met springen 1.30m op wedstrijd. Laatste tijd weinig gestart ivm eigen gezondheid.
Hij is niet schrikachtig of kijkerig en stopt nooit. Wel is hij gevoelig/sensibel en redelijk heet, hierdoor is hij niet geschikt voor een onervaren ruiter. Hij bokt of steigert niet.

Ik heb Dapper nu 7 jaar en heb veel van en met hem geleerd. Hij is heel steady op het 1.20m en ik heb hem ook 1.30m gestart, maar niet heel veel ivm eigen gezondheid en corona. Hij springt makkelijk 1.30m en heeft in training tot ~1.40m gelopen. Hij heeft een super sprong en vind het springen ook erg leuk. Hij wordt sterker in het parcours, maar hij blijft goed rijdbaar; ik rij hem meestal in een bustrensje.

Ik heb hem enkele malen in eventing gestart, meest recentelijk drie keer L eind 2020 met 2 keer prijs. Hij is geweldig in de cross, maar wisselend met dressuur qua rust. Kent dressuurmatig wel veel, van wijken tot appuyeren.
Hij is een knuffel aan de hand, ontzettend makkelijk en lief. Zowel thuis als op ander terrein. Hij heeft al vele harten gestolen met zijn looks en karakter. Ook braaf met de hoefsmid, dierenarts en vervoer (zowel trailer als vrachtwagen). Zuigt op stal helaas wel lucht, maar niet constant. Buiten (paddock/wei) doet hij dit niet.

In 2015 röntgenologisch en klinisch goedgekeurd.

Voor meer informatie:
+316-12773657
Bellen heeft voorkeur.

Stamboom

Vader Colandro
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Landgraf I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Caletto I
m.m.m.