We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: onze mooie zwarte 10 jarige lieve dressuur merrie

Wij gaan onze zelf gefokte Gaudi verkopen omdat ik het te druk heb gekregen met mijn gezin.
Gaudi is een brave, super bewegende maar sensibele merrie vooral het opstappen vraagt enige handigheid. Ze vraagt een ruiter/amazone met gevoel. Gaudi laat zich makkelijk bewerken en wilt graag voor je werken. Ze heeft 3 zeer goede basis gangen, ruime draf met een sterk achterbeen en een mooie gedragen galop met veel balans.

Gaudi heeft absoluut potentie om verder te komen in de dressuursport maar door omstandigheden (zwangerschappen) niet vaak uitgebracht op wedstrijden.
De wedstrijden die ze wel gelopen heeft brachten zeer goede resultaten en deelname aan de regiokampioenschappen. Ze laat je in de ring nooit in de steek.

Gaudi is makkelijk met trailer laden en ze gaat graag op buitenrit. Ze is makkelijk bij de hoefsmid en bij de dierenarts voor de entingen en gebitsbehandelingen.

Als 3 jarige hebben wij haar röntgenologisch laten keuren met een kleine bemerking op het sesambeen, recent hebben wij daar nieuwe foto's van gemaakt en daar is geen verandering op te zien.
Ze heeft nog nooit een blessure gehad en heeft dus ook geen last van de bemerking.

Neem gerust vrijblijvend contact op als u interesse heeft in deze eyecatcher.

Nieuwe keuringen toegestaan, kosten koper.

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Downtown
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sir Sinclair
m.m.m.