We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat het vorig baasje van de prachtige Magic andere interesses als paarden heeft gekregen, hebben wij het geluk gehad dat dit prachtpaard, deze bijzonder leuke ruin,  bij ons op stal aangekomen is!!                                 

Magic WCH heeft een geweldige afstamming ( papier kan worden aangevraagd, DNA aanwezig) van Challo messi Isriwica= Chacco Blue x Lord en zijn moeder is de stermerrie Paviere ( Andiamo x  preferent prestatie van Hugo x ster sport van Narcos.                                

Hij komt dus uit een zeer goed nest. Is spring gefokt, maar wij vinden hem ook geweldig als dressuurpaard . Hij heeft veel zelfhouding en een zeer ruime gangwerk met veel balans en cadans. In bezit van paspoort en chip. Ca 1.67 m hoog. Hij is geboren 23-05-2017.                           

Zijn vorig baasje heeft hem vanaf zijn anderhalve jaar en heeft heel veel grondwerk, schriktraining , coachingswerk e.d. met hem gedaan. Dat kun je zien, ondanks zijn vermogen is hij toch nuchter en verkeersmak hier. Ook is hij hier goed trailermak.                                    

Onder het zadel doet hij het hier en voorheen fantastisch en ook werd hij buiten gereden!                                              

Zijn vorig baasje vindt het leuk om contact te houden met de nieuwe baas en ze schrijft : "Macho zoals wij magic altijd genoemd hebben is vanaf z’n 1,5 bij ons gekomen. We hebben heel veel grondwerk, schriktraining, dubbele lijnen enz met hem gedaan. Met z’n 4 jaar is hij zadelmak gemaakt en pakte alles heel goed op. Hij is al meerdere keren mee naar het bos geweest en ook ander terrein kent hij.                        

Hij is gekocht voor mijn dochter die nu helaas heel andere interesses heeft gekregen. Vandaar het besluit om een leuke nieuwe eigenaar voor hem te vinden die super enthousiast van hem wordt want dat verdient hij.                                

Hij komt altijd hard aan gegaloppeerd als ik hem roep en dan hinnikt hij er nog bij, dat was altijd super grappig." Magic is altijd gezond geweest en totaal vrij van gebreken.                      

Iedere keuring is toegestaan k.k.                  

Geen koopje.                   

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.