We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Extreem knappe en luxe 2 jarige arabische hengst.

Mahfooz is een plaatje om te zien met zijn bijzondere kleur. Ook kan hij abnormaal goed bewegen met veel lossigheid en schwung. Mahfooz is hengst en dit weet hij ook, maar is makkelijk hanteerbaar. Het is een echte knuffel die gek is op aandacht. Braaf met alles, makkelijk te laden, sociaal naar mens en dier & niet snel onder de indruk van bijv. verkeer.

Staat buiten gewoon naast de merries en gedraagt zich prima. Helaas zijn zijn manen geknipt. Hij heeft een erg dikke bos, alleen moet dit dus wel weer even aangroeien.

Mahfooz is mooi aan de maat voor zijn leeftijd en wij schatten in dat hij uit zal groeien tot een hengst van mooi formaat. Mahfooz zou het erg leuk kunnen doen in de sport, gezien zijn bewegingen maar ook zeker door zijn karakter. Hij leert snel en graag!

Gezien zijn 100% Egyptische pedigree voor de (arabische) liefhebber wellicht ook interessant om hengst te houden. Mahfooz heeft geen (stal)gebreken. Keuren toegestaan, op kosten van de koper. Een vlotte afhandeling heeft de voorkeur. Meer info/video’s: 0611104500 More info/videos: +31611104500

Trefwoorden: arabier, hengst, dressuur, endurance, Arabisch volbloed, western.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.