We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden en ambitie van de ruiter om verder door te groeien in de eventing discipline, hebben wij de keuze moeten maken om afscheid te gaan nemen van onze prachtige Minnesota!

Minnesota is een echte dressuur pony die graag op wedstrijd gaat. Ze loopt zo de trailer op en af. En op wedstrijd gedraagt ze zich altijd net wat trotser dan thuis. Complimentjes ontbreken nooit. Ze heeft inmiddels 10 winstpunten in de M1 en is dus M2 startgerechtigd. De oefeningen voor de M2 zitten er allemaal op, meters maken en de klasse Z ligt zeker nog in het verschiet. In principe zitten de oefeningen van de Z er ook al op.

Ze maakt ook graag een sprongetje, zoals te zien op de video. Deze video's zijn opgenomen in oefen/trainingssituaties. Met wedstrijden kiest ze er toch vaak voor om voor de hindernissen stil te gaan staan in plaats van erover heen te gaan. Voor de ruiter die naast dressuur graag een oefencross rijdt ter afwisseling, is Minnesota de ideale pony. Ook bosritten maken doet ze graag, alleen of met anderen.

Verder staat Minnesota met uitzondering van zware regenval of sneeuw, altijd overdag in de wei samen met een weidemaatje en ’s avonds lekker op stal. In de winter natuurlijk met een lekkere deken. Ze is erg sociaal naar andere pony’s. Minnesota is een D-pony van 1.44m. Altijd netjes ingeënt, ontwormd en door de tandarts gecontroleerd (9 mei nog behandeld). Minnesota ondergaat alles erg braaf, ook bij de hoefsmid en ook met scheren. Ze staat voor op ijzers. Het blijft een dame met pit, dus duidelijkheid en consequent handelen is ook voor Minnesota belangrijk.    

Geboortedatum: 9 mei 2011
Keuringen op kosten koper toegestaan.  
Vaste prijs: 10.000 euro

Voor meer informatie, graag contact opnemen per email (egvandriel@gmail.com) of bellen 0620397751 (bij voorkeur avond/weekend). 

Video op aanvraag beschikbaar! 

Stamboom

Vader Mason
Vader van vader Maverick
v.v.v. Mentos
m.v.v. Nobless
Moeder van vader Sunny Girl
v.m.v. Winner W
m.m.v. Welmoed
Moeder Ammehoela
Vader van moeder Okido
v.v.m. G. Kupido
m.v.m. Viola
Moeder van moeder Mayflower
v.m.m. Magnum
m.m.m. Komtess