We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Contigo Van Het Arkeveld is geboren op 08/04/2022. Hij stamt af van Cazan Z.

Cazan Z is recent verkocht naar de stallen van Axel Verlooy. Als 5 jarige sprong hij alle manches foutloos. Als 6 jarige sprong hij 5 van de 6 manches foutloos. Als kers op de taart werd hij beste hengst tijdens het BK in Gesves.

Maar liefst 5 voorouders van Cazan sprongen Olympische spelen. Gans zijn familie heeft een succesvol vijfsterren verleden. Zijn moeder J'adore Van Het Schaeck sprong 1m60 parcours met Nicola Phillipaerts en werd Europees kampioen met Anthony Phillipaerts.

Contigo komt uit een jonge, prachtige merrie die RX goedgekeurd is. Zij stamt af van Le Blue Diamond Van't Ruytershof. Hij presteert op 1m60 niveau met Olivier Phillipaerts en gaf al 8 goedgekeurde hengsten. Zo won hij mede de Global Champions League Playoffs van de Londen Knights. In totaal verdiende Le Blue Diamond al meer dan 500.000 euro aan prijzengeld. Vader Plot Blue sprong eveneens op het hoogste niveau. Ook zijn moeder Diamanthina is een fenomeen. Zij was op vijfsterrenniveau actief en is de volle zus van Emerald.

Contigo heeft talloze paarden in zijn pedigree die 1m60 niveau springen. Het is een veelbelovend veulen dat goed beweegt, met voldoende maat en exterieur. 

Stamboom

Vader Cazan Z
Vader van vader Comme Il Faut
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader J'Adore Van Het Schaeck
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lilly Blue Z
Vader van moeder Le Blue Diamond V'T Ruytershof
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder New Tercah
v.m.m.
m.m.m.