We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve springmerrie van Cantona TN te koop!

Hierbij bieden wij onze 2 jarige merrie te koop aan. Ze is bij ons geboren en heeft altijd bij ons op de wei gestaan. Ze is vriendelijk in omgang en op stal en op de wei met andere paarden en wordt graag gepoetst. Onze dochter gaat beginnen aan haar studie en het ontbreekt haar aan tijd voor het opleiden van jonge paarden en vandaar dat we de beslissing maken om voor C'est la Vie een goed huisje te zoeken. 

Wij zouden haar graag zien bij iemand die haar de tijd geeft om uit te groeien en rustig verder gaat opleiden. Ze staat bij ons veel buiten en zouden dat bij haar nieuwe baasje ook graag zien.

C'est la Vie heeft nog niet vrij gesprongen omdat wij hier thuis niet de mogelijkheid voor hebben. Wel hebben wij filmpjes van haar op de weide. 

C'est la Vie is erg braaf bij de hoefsmid en heeft altijd op tijd de entingen gehad en is netjes ontwormd. Ze is een enorme knuffelkont en haar moeder staat hier nog op stal. C'est la Vie haar moeder meet 166m en Cantona TN is 168m. Ze zal hier wel tussen gaan eindigen qua stokmaat. 

Voor serieuze interesse mag u bellen of appen naar +31 625044608 (Chantal Ezerman- Van Haren)
Handelaren hoeven niet te reageren!!

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2256062/c-est-la-vie

Stamboom

Vader Cantona TN
Vader van vader Codex One
v.v.v. Contendro I
m.v.v. Gipsy
Moeder van vader Claudia Z
v.m.v. Caretano
m.m.v. Larthago
Moeder Vive la Vies Cawander
Vader van moeder Cicero z van Paemel
v.v.m. Carthago
m.v.m. Rendez-Vous van Paemel
Moeder van moeder Pawanda
v.m.m. Burggraaf
m.m.m. Anda