We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden; mooie leuke 6 jarige ruin. Furst romancier x gregor. Ik heb hem zelf gefokt. Een volle broer heb ik ook. Dat is tevens de reden van de verkoop. Het is voor mij op dit moment niet haalbaar 2 paarden volledig te rijden. En dit heeft hij wel nodig. Hij is 6 jaar en er klaar voor om aan de bak te gaan. Hij is nog niet mee geweest op concours. Wel mee geweest op buitenrit en les op locatie. Ook ben ik met hem nu een paar keer het water in geweest. 

Dressuurmatig kent hij ook wel iets. Schouderbinnenwaarts, travers, keertwending, een groene vliegenwissel. Zelf rijd ik voornamelijk basis en neem ik spelende wijs wat oefeningen mee. De aanleuning zou voor het mooie wat stiller mogen. Luke is braaf met rijden, maar geen dooie dodo. Wanneer hij iets eng vind springt hij wel eens opzij. Wanneer je hier als ruiter doorheen rijdt heb je hier echt een gouden paard aan. 

Hij heeft geen stal gebreken of dergelijk. Is makkelijk te laden, staat netjes stil. Op dit moment staat hij samen met zijn broer in de wei. S nachts op stal. 

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

06-20530311

Stamboom

Vader Furst romancier
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ossianic poem k
Elite, prestatie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.