We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit is Beanie!

Beanie is een bijna 4 jarige all class 1 family Connemara ruin die nu 3 maandjes zadelmak is en alles oppakt als een pro! Vorige week begonnen met een paar pasjes wijken en hij doet super zijn best!

Beanie is nergens bang voor en pakt alles zo op! Springen, crossen, dressuur, deze pony kan het allemaal! Ook geeft hij netjes voetjes en je kunt hem uren poetsen en wassen. Hij staat gewoon braaf stil en geniet van de aandacht en de snoepjes.

Heeft nog geen een stap verkeerd gezet. Hij is goed aan het been en zacht in de hand. Beanie moet nu nog leren nu iets z’n neusje eruit te steken maar daar zijn we lekker mee aan het oefenen. Beanie is nog niet geschikt voor de echte beginnen omdat hij nog niet zo lang onder het zadel is.

Beanie was verkocht naar Australië en alles inc transport stond al gepland tot de kopers niks meer lieten weten en ons hebben geblokkeerd. Altijd jammer dat het zo moet gaan maar daarom staat deze knapperd opnieuw te koop.

Wil je meer weten over deze topper of eens kennis komen maken? Stuur me gerust een berichtje. Prijs bespreekbaar voor goed huisje 

Hij is in januari volledig goedgekeurd inc xRay benen, rug en hals. En hij is Hoof wall SD non affected & not a carrier en heeft geen stalgebreken.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.