We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met 3 formidabele basisgangen en mooie souplesse geeft Natasja een geweldig gevoel aan haar ruiter. Ze is met 4 jaar nog jeugdig en zal verder uitgroeien in kracht en stabiliteit.
Een paard met veel karakter. Nieuwsgierig. Ziet alles maar is eerlijk in wat ze doet.
Met vertrouwen en aandacht leert ze snel.
Een gevoelig paard wat je ruimte, voortgang en veel voldoening geeft.
Natasja is eerlijk en kent geen kwaad. Geen stal ondeugden. Loopt zelf de trailer op.
Natasja is hoog benig en modern gefokt. Als veulen was deze vos met bles en twee witte achterbenen Limburgs kampioen 2018. 
Vader Henkie liep vier jaar op rij mee op het WK jonge paarden en behaalde vier keer de finale en werd daarvan 3 keer als beste KWPN-er geplaatst! Naast zijn eigen sportcarrière laat Henkie ook van zich horen met zijn nakomelingen. Zijn veulens doen het goed op keuringen. Een hoog percentage van de merries wordt  ster en ook al diversen merries zijn elite verklaard. Ook in de dressuurrichting laten  zijn nakomelingen van zich spreken.
Natasja heeft haar karakter van haar moeder Isabel (Dream Boy). Natasja is haar eerste veulen. Isabel heeft het Elite (IBOP drs) predicaat, mede behaald op basis van haar goede draf (8.0) en Souplesse (8.5). Eigenschappen die ze duidelijk vererft.
Grootvader Dream Boy heeft Nederland succesvol vertegenwoordigd bij laatste de Olympische Spelen in Peking. De kwaliteiten van deze geweldige hengst zijn bij iedereen bekent.
Grootmoeder Promise (D-Day) is zowel in het Oldenburger Verband als het KWPN goedgekeurd en opgenomen en komt uit een bewezen Oldenburger  moederlijn (Stamm 9). Van haar nakomelingen is o.a. Flambeau (Future)  Z1 geklasseerd en verkocht naar Amerika.  Signac (San Dior) is eveneens Z1 geklasseerd.
Verder zien we in haar pedigree Plaisir (What’s in a name) ZZ- licht, Wembley (Weyden) PSG/Inter1 met Gonnelien Rothenberger – Gordijn en Pimpernel (Weyden) PSG/Inter1 met Antoinette te Riele

Stamboom

Vader Henkie
stb
Vader van vader Alexandro P
preferent
v.v.v. Koss
preferent
m.v.v. Itilde
keur, preferent
Moeder van vader Beaujamanda
ster, preferent
v.m.v. Upperville
m.m.v. Jamanda
keur, sport (dres)
Moeder Isabel
elite
Vader van moeder Dream Boy
keur
v.v.m. Vivaldi
preferent
m.v.m. Resia
elite, prestatie
Moeder van moeder Promise
stb
v.m.m. D-Day
stb
m.m.m. Pol Position