We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nena heeft haar basis type meegekregen van haar vader Alexandro P. Ondanks haar kleine stokmaat (161 cm) oogt ze fors. Kleur bruin met een beetje wit aan de voeten en heeft een aalstreep.
Haar karakter is rustig en ze is gemakkelijk in de omgang. Ze leert bijzonder snel en laat zich goed bewerken.
Het zadelmak maken is zonder problemen verlopen en ze is klaar om voor iedereen aan het werk te gaan. Ze heeft 3 correcte gangen met veel afdruk en is lichtvoetig.
Röntgenologisch goedgekeurd. Geen stal ondeugden. Loopt gemakkelijk op de trailer. Nena zou ook prima passen voor de koets.
Door haar pedigree is de verwantschap met de KWPN populatie zeer klein. Een toekomst in de fokkerij staat open.
Vader Alexandro P is tijdens de Hengstenshow in 2022 preferent verklaard. Een bevestiging voor zijn grote verdienste in de Nederlandse (Gelderse) fokkerij. De kampioenen leverancier brengt de ene Gelderse topper na de andere en staat zelf zijn mannetje in de dressuurfokkerij. Hij is ZZ Zwaar geklasseerd.
Moeder Promise (D-Day) is zowel in het Oldenburger Verband als het KWPN goedgekeurd en opgenomen en komt uit een bewezen moederlijn. Haar nakomelingen Flambeau (Future) is Z1 geklasseerd en verkocht naar Amerika.  Signac (San Dior) is eveneens Z1 geklasseerd en Isabel (Dream Boy) Elite (IBOP drs)
Grootmoeder Pol Position (Placido) is opgenomen in het Oldenburger Hauptstambuch (Stamm 9) en is oa de moeder van Plaisir (What’s in a name) ZZ- licht, Wembley (Weyden) PSG/Inter1 met Gonnelien Rothenberger – Gordijn en Pimpernel (Weyden) PSG/Inter1 met Antoinette te Riele.

Stamboom

Vader Alexandro P
preferent
Vader van vader Koss
preferent
v.v.v. El Corona
m.v.v. Erona
keur preferent prestatie
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Promise
Vader van moeder D-Day
v.v.m. Donnerschwee
m.v.m. Rudira
Moeder van moeder Pol Position
v.m.m. Placido
m.m.m. Aquarell