We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jammer genoeg moeten we opzoek naar nieuw plekje voor onze lieve pony Fellow.
Fellow is een Wesh B pony van 9 jaar oud en 1,22 mtr hoog.
Het is een hele lieve pony. Kinderen kunnen hem zelf poetsen, wassen en van en naar de paddock/wei brengen.
Mijn zoontje van 8 heeft op hem leren rijden toen hij 6 was. Toen liep hij aand e longeerlijn. Sinds een jaartje rijdt hij los in stap en draf. Galop vindt mijn zoontje zelf nog moeilijk, waardoor ik hem nog vaak aan de longeerlijn laten galoperen. Rechtsom gaat hij vaak wel los. Hij is ook een paar keer mee het bos in geweest naast mijn fries. De laatste keer hebben ze helemaal los gereden en zelfs een paar stukjes gegalopeert. Hij is ook regelmatig mee langs de weg, door het dorp en over dijk geweest. Tractoren en motoren vindt hij wel eng, maar als je hem dan even vast pak gaat het goed. Ook heeft mijn zoontje wel een laag sprongetje gemaakt met hem en een bixie wedstrijdje gereden.
Helaas wil mijn zoontje de laatste tijd nog maar 1 keer in de week rijden en dan alleen als hij prive les heeft in de bak. Ik merk dat dit te weinig is voor Fellow en hij graag vaker wil werken. Het is wel een voorwaartse pony die van lopen houdt. Denk dat hij daarom niet geschikt is als eerst pony.
Op het moment wordt hij 3 x per week gelongeerd aan de dubbele longe en werk ik met hem aan de lange lijnen. Ik denk trouwens dat hij ook heel geschikt is als menpony. Dit kent hij nog niet.

Fellow is bekend met de trailer en reist heel braaf, ook alleen. Hij is braaf bij de dierenarts en hoefsmit.
Hij kan niet zo goed tegen gras. Daar krijgt hij jeuk van. Hier staat hij ong. anderhalf uur per dag op de wei en verder op de paddock. 
Ik ben opzoek naar een huisje waar hij veel buiten komt en lekker alle aandacht krijgt die hij verdiend. Hij heeft bij de vorige eigenaar niet zulke goede ervaringen gehad. Dus ben echt opzoek naar een liefdevol huisje voor hem.

Voor meer informatie en filmpjes neem dan contact op of bel me.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.