We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Once in a lifetime merrie van Orchard Boginov X Hagelkruis Valentijn (v. Leuns Veld’s Lord). Zij is geboren op 15 april 2017. Ze heeft 3 fantastische gangen. Het is een lieve, eerlijke, leergierige en intelligente merrie. Daarnaast is zij ook een echte knuffelpony en kan dan ook uren stilstaan voor een lekkere poetsbeurt. Zij is door ons zelf zadelmak gemaakt en vanaf het begin gereden door een Z amazone. Ze is dus top getraind. Ze pakt ontzettend snel nieuwe dingen op en is een super fijne pony om mee aan de slag te gaan. Haar gehele bloedlijn van zowel vader als moeders kant is rijk aan predicaten. Zij zal één van de laatste jonge nakomelingen zijn van Boginov, gezien de leeftijd van deze hengst. Ze heeft een prachtige bloedlijn met allemaal bewezen hengsten.
Zij heeft een stokmaat van 1.53/1.54m.

Orchard Boginov werd tijdens de hengstenkeuring maar liefst 5 keer kampioen. Hij werd daar ook de hengst met de beste draf. Boginov komt uit een fokfamilie die bewezen heeft om tot de top te behoren. Daarnaast heeft hij ook meerdere goedgekeurde hengsten in zowel het binnen als buitenland. Boginov is preferent verklaard. Veel van zijn nakomelingen lopen op hoog (inter)nationaal niveau.  Boginov is een pony die op exterieur en beweging niets heeft ingeleverd. Boginov is een van de belangrijkste stempelhengsten die het Welsh Stamboek rijk is.
Hagelkruis Valentijn werd winnaar van de Overseas Medal Award. Hij heeft 3 fantastische gangen. Hij presteerde fantastisch op internationaal niveau in de dressuursport. Hij werd in 2008 eerste in de rubriek bestgaande oudere hengsten onder het zadel. Hagelkruis heeft veel goedgekeurde zonen.
Leuns Veld’s Lord werd in 1999 aangewezen als hengst met de beste draf. Hij behaalde een 10 voor zijn omgang. Daarnaast is hij succesvol uitgebracht in de Z2, dit heeft hij dan ook aan meerdere nakomelingen meegegeven, waaronder ook Hagelkruis Valentijn.

Stamboom

Vader Orchard Boginov
Vader van vader Verona's Bo-Gi
v.v.v. Vita Nova's Celesto
m.v.v. Thrianta's Nathalie
Moeder van vader Orchard Perestrojka
v.m.v. Vita Nova's Golden Boris
m.m.v. Orchard's Bonne Louise
Moeder Heidy
Vader van moeder Hagelkruis Valentijn
v.v.m. Leuns Veld's Lord
m.v.m. Zeldenrust's Lucy
Moeder van moeder Sanne
v.m.m. Bokkesprong Czardas
m.m.m. Melody