We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na ontzettend veel mooie successen komt deze nog maar 7-jarige Z2 dressuurtopper te koop! Een unieke kans want dit talent zit nog lang niet aan zijn top! In één jaar tijd is de pony van de L1 naar de Z2 gereden en heeft alle klassen doorlopen met zijn huidige jeugd amazone. Hij springt ook vliegende wissels. Deze combinatie is reserve kampioen geworden van Friesland in de M2 cat. E (hij is 1.53). En daarmee door naar het NK waar ze een zeer mooie proef gereden hebben.    

Flugel kun je omschrijven als een zeer intelligente en werkwillige pony. Hij houdt ontzettend van aandacht en werken. Op wedstrijd gaan vindt hij geweldig, hoe drukker het is hoe gezelliger hij het vindt. Hij staat graag in de belangstelling, het is een echte showbink!  

Wij zoeken voor Flugel een ambitieuze en fanatieke wedstrijdruiter met een fijn gevoel voor het rijden. Het zou een perfecte pony zijn om jeugdkader wedstrijden te gaan rijden bij de Children.  

Flugel is op 12 april 2022 röntgenologisch gekeurd op de benen, hals en rug. Dit was perfect, alleen maar 1tjes!!! Ook is de pony klinisch 100% in orde.    

Flugel heeft geen stalgebreken, is braaf bij de smid, hij is alleen te laden, super vriendelijk op stal en met voeren, zeer sociaal met andere paarden.  

Deze pony valt in de hogere prijsklasse. 

Voor het inzien van keuringsrapporten, röntgenfoto’s en het opvragen van filmpjes neem contact op met: Marit de Vleeschouwer  0631594793

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.