We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super knappe 10 jarige New Forest ruin te koop. Zijn vader is Noordhof’s surprise (zie de laatste foto voor zijn vader) Freddy is officieel gemeten op 145cm en is M1 dressuur gestart.

Het is een fantastische pony om mee te werken door zijn werkwillige karakter en heeft potentie om met de juiste begeleiding en ruiter hoger op te komen in de dressuursport! We zijn bezig met de oefeningen van het Z dressuur maar deze moeten wel nog goed bevestigd worden.

Hij is erg makkelijk te laden op de trailer en kan makkelijk alleen staan in de wei of paddock. Freddy heeft geen stal gebreken en staat bij ons niet op ijzers. Dit is bij ons ook niet nodig geweest.

Hij is in orde met entingen, ontwormingen, tandarts, hoefsmid en is in 2019 geheel röntgenologisch (rug,benen, hals) en klinisch goedgekeurd.

Hij word verkocht vanwege overstap naar de paarden en we zijn voor hem opzoek naar een leuke passende match. Freddy valt in de iets hogere tot hogere prijsklasse. Gelieve alleen te reageren bij serieuze interesse! Filmpjes van bosritjes, zonder zadel rijden, door het water en rond galopperen met een vlag zijn op aanvraag via Whatsapp.

Contact: +31 6 81646155

Stamboom

Vader Noordhof's Surprise
Vader van vader Brummershoeve's Boss
keur pref ps.d.h ps.f.h
v.v.v. Molenaar's Golden King
ps.d.h. ps.f.h
m.v.v. Brummershoeve's Johanna
elite kroon pref ps.f.m
Moeder van vader Brummershoeve's Feronia
ster ps.pony
v.m.v. Valentino
keur pref ps.f.m
m.m.v. Offem Feronia
elite ster pref ps.f.m
Moeder Ledie
kroon pref
Vader van moeder Kantjes Ronaldo
pref ps.d.h ps.f.h
v.v.m. Waterhof Pretendent
m.v.m. Wiske Barbara
Moeder van moeder Broomy Perfection
kroon pref
v.m.m. Broomy Slipon
m.m.m. Broomy Dora