We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mexx is een echte allrounder. Braaf te rijden en niet kijkerig. Hij geeft een erg vertrouwd gevoel onder het zadel. hij is al wel eens op ander terrein geweest. Op dit moment springt hij op B niveau en laat een mooie sprong zien. Met dressuur kent hij ook oefeningen van het L. Hij heeft zeker ambitie voor meer. Met vrijspringen laat hij ook een mooie sprong zien. Ik heb zelf nooit de ambitie gehad om wedstrijd te rijden, maar hij heeft er zeker aanleg voor.
Mexx kan zowel in een groep als alleen mee op buitenrit. Daarbij is hij ook verkeersmak. Aan de hand is hij ook heel lief. Een echte knuffelkont. Verder is hij braaf bij de tandarts en hoefsmid. Hij heeft geen stalgebreken. Altijd jaarlijks ingeënt en wormenkuur gehad. We zoeken echt een 5 sterren huisje voor hem en zien hem dan ook graag terecht komen bij mensen die een paard kopen voor het leven.

Stamboom

Vader gemini (clone of gem twist)
Vader van vader good twist
v.v.v. new twist
m.v.v. inanthe II
Moeder van vader coldly noble
v.m.v. noble jay
m.m.v. Eskimo princess
Moeder zazou B
Vader van moeder Furioso II
v.v.m. Furioso
m.v.m. Dame de Ranville
Moeder van moeder Amber
v.m.m. G.Ramiro Z
m.m.m. Pythia