We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze lieve ruin is 7 jaar, sportief aangelegd en nieuwsgierig van karakter.
Hij heeft een super lief karakter, in top conditie, lekker voorwaarts en heeft veel uitstraling. Erg kalm in de box, laat zich makkelijk wassen en staat rustig stil op de poetsplaats. Het is een echt aanhankelijk knuffelpaard, maar wel voor een gevorderde ruiter aangezien het een volbloed is en oorspronkelijk ook gefokt is voor de rensport. Deze ruin houdt van afwisseling, gek op een bosrit of buitenrit, maar lekker in de binnen- of buitenbak is ook helemaal prima. Deze ruin gaat heel gemakkelijk op transport en makkelijk te laden, maar zelf door het verkeer is geen enkel probleem, want hij is verkeersmak. Ook is hij braaf bij hoefsmid, tandarts, osteopaat etc.
Komt dagelijks op de wei, en wordt momenteel twee keer per week bereden. Hij kent longeren en de stapmolen. Is ook erg makkelijk aan de hand en niet heel snel onder de indruk van iets onrustigs. We hebben een filmpje beschikbaar op aanvraag, bel of app gerust even.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.