We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zoekt u een zeer fijne Elite merrie met topgenen om een eigen fokkerij te beginnen dan is dit u kans!
De afstamming van deze Elite merrie genaamd Emelay is United x Michelangelo en komt uit de top fokkerij van Rene Franssen uit Beneden Leeuwen. Emelay is ZII geklasseerd en heeft daarbij meerdere winstpunten behaald. De merrie heeft een stokmaat van 1.69 m.
Uit de moederlijn zien diverse ZZ Licht t/m Lichte Tour paarden zoals Babette (Krack C), Ormonde (TCN Partout), Filippina-Utopia (Symfonie) etc. alsook een Grand prix paard B. (Tuschinski). Sport- en fokkerij DNA zijn verankerd in deze Elite merrie.
Emelay heeft drie veulens op de wereld gebracht. De oudste nakomeling Nova Olivia B (Glock’s Toto Jr.) uit 2018 is Voorlopig Keur en Prok goedgekeurd. In 2019 bracht Emelay Odin Olivia B (Furst Romancier) en afgelopen jaar een merrieveulen van Jameson RS2.
Emelay vertoont hardheid en verkeerd in een uitstekende conditie.
Het veulen wordt medio half mei verwacht. De bevallingen van Emelay zijn altijd goed en zonder complicaties verlopen. Het af veulenen kan op het huidige staladres plaatsvinden en na het veulenen zouden merrie en veulen kunnen verhuizen.
Filmpjes op verzoek van de nakomelingen.

Stamboom

Vader United
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kimberley
Ster, Prestatie
Vader van moeder Michelangelo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Gizette-Utopia
Keur, Prestatie
v.m.m. Adios
m.m.m. Trix-Utopia