We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Geweldig merrieveulen van de grand prix hengst Johnson uit de elite prestatie merrie Valesqua Diar .

Moeder Valesqua Diar heeft al vele fijne sportpaarden gegeven waaronder de volle broer van dit veulen( Hip by Johnson) ,die als veulen kampioen werd op KWPN Limburg en naar de nationale veulenkeuring mocht. Later werd hij als 6 jarige 7de op het WK en loopt nu succesvol in de Prix St George.
Verder gaf ze ook Knight Rider( Wynton) die tweede bezichtiging werd, NK kampioen werd in het Z1 en nu Z2 loopt. Ook gaf ze Gioia (westpoint) die internationaal eventing loopt in Italië . 

Moeder Valesqua Diar is tevens de zus van de moeder van de Grand Prix paarden Toots en Gladiator. Dus ook vanwege haar goede moederlijn interessant voor de fokkerij.

She is So Hip is geboren op 11 mei en is een super mooi veulen met een fijn karakter. Ze beschikt over 3 fijne gangen met een sterk achterbeen en wisselt makkelijk in de galop. 

Tevens nog 2 merrieveulens en 4 hengstveulens bij ons te bezichtigen uit zeer goede sportstammen. Voor merrieveulens zie andere advertenties, hengstveulens staan nog niet te koop.
Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Valescua Diar
elite prestatie
Vader van moeder Negro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder willeke
ster pref prest
v.m.m. president
m.m.m.