We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Enthousiaste instructrice heeft nog enkele plekken voor het geven van dressuurlessen. Gediplomeerd (ORUN en Centered Riding) en verschillende paarden uitgebracht in de sport tot ZZ-Zwaar niveau. Belangrijke thema’s die terugkomen in mijn lessen zijn: tempo controle, rechtrichten, nageeflijkheid, correcte inwerking van hulpen en een functionele zit. Alle niveau's van ruiter en paard zijn bij mij welkom.

Mijn achtergrond als fysiotherapeute biedt, naast opgedane rijtechnische inzicht en ervaring, een goede kennis van de biomechanica van paard en ruiter die ook tijdens de lessen van pas komt.

Omdat goed longeren een zeer waardevolle bijdrage kan leveren aan de training van het paard, zijn ook longelessen bij mij een mogelijkheid.

Voor de lessen kom ik aan huis in regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht. Mail of bel gerust bij vragen of meer info! Vrijblijvend een les afspreken om te kijken of het klikt is altijd mogelijk.