We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer ervaren leerpony
Chiklah is bij ons gekomen als bijna 2 jarige.
Wij hebben haar zelf opgeleid en liep met 6 jaar Z1 dressuur. Ze heeft in de tussentijd 2 eerste premie veulens gekregen. Onze dochter is er mee gaan starten toen ze 9 jaar oud was in het L1 en heeft nu Inmiddels 42 winstpunten in de klasse Z2 met haar.
Ze is in alle klasses geselecteerd geweest voor de brabandse kampioenschappen.
Ze heeft 3 kader uitzend wedstrijden gereden en de scores binnen om internationaal te mogen starten. Ivm corona en onze andere dieren aan huis is daar niet van gekomen.
Ze is FEI gemeten en geschetst in haar paspoort.
Chiklah is een hele fijne pony om na te rijden ook voor beginners.
Afgelopen winter is mijn dochter ook met haar gaan springen. Ook daarin zijn zij gekwalificeerd voor de kampioenschappen.
Chiklah gaat graag mee naar het bos of het strand ook alleen is dat geen probleem. Alle jaren is ze mee op ponykamp geweest.
We zijn op zoek naar een nieuw 5 sterren huisje met een ruitertje die even veel plezier van haar gaat krijgen en van haar kan leren als dat onze onze dochter met haar heeft gehad.
Ze word alleen verkocht bij wederzijdse klik.


Pony valt in de hogere prijsklasse.
Is op 17 -03- 2022 klinisch en röntgen goed gekeurd zonder bemerkingen.
meer info of filmpje 0642719799


gaan spr

Stamboom

Vader Le Matsjo
Keur
Vader van vader Flaxsmans humpery
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.