We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij zijn op zoek naar een 5⭐️ huisje voor onze knappe, lieve Ritchie! Ritchie is een super brave, voorwaartse B pony. Hij is een ruin van ongeveer 1.22m groot. Hij houdt van dressuur, springen, buitenritten en natuurlijk van knuffelen! Helaas is onze dochter te groot voor hem geworden. 
Hij is heel sociaal en kan goed met andere pony’s paarden overweg. We zoeken dan ook een stal waar andere pony’s aanwezig zijn. 
Omwille van zijn voorwaartse karakter is hij NIET geschikt voor de allerkleinste beginners of bange ruitertjes, maar hij is wel doodbraaf. Gaat gemakkelijk op de trailer, hoefsmid, op wedstrijd etc. Hij heeft echter een nadeel, als hij op stal staat zuigt hij lucht. Bij ons staat hij (bijna) dag en nacht op de weide en dan doet hij het niet. Hij is kerngezond en heeft nooit blessures gehad, hij gaat dus nog wel een paar jaartjes iemand heel erg blij kunnen maken! 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.