We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop zeer aansprekende ruin van Just Wimphof.

In verband met zwangerschap bieden wij onze 3 jarige ruin aan van Just Wimphof x Apache.
Helaas heeft hij een hartruisje, hiervan hebben wij een scan laten maken (Universiteit Utrecht). Hieruit bleek dat dit geen problemen gaf voor in de toekomst.
Meteen na zijn goedkeuring viel de dressuurwereld voor Just Wimphof. Een hengst met zo’n indrukwekkend voorkomen en zoveel bewegingstalent. Daar moest iets goeds van komen. Gelukkig blijkt dat ook het geval. Zijn nafok valt zeer in de smaak op keuringen en veilingen. Hier is de royaal ontwikkelde De Niro-zoon gepaard aan het bloed van Apache. Een hengst die zelf op Grand Prix niveau uit de voeten kan. En die voor moderne snit en scherpte zorgt. Moeder van O’Brain vertegenwoordigt de Reina-stam en is een elite/prok merrie. Haar moeder Isabel bracht onder meer een PSG/ inter 1 paard, twee Z2-paarden en twee Z1-paarden, een aangewezen hengst en naast Gigi-Reina nog vijf merries die succesvol waren op de merriekeuring. Ze is bovendien de halfzus van de ZZ-Zwaar geklasseerde Jamaica (v.Hurricane) en de goedgekeurde hengst Sultan. Deze merrielijn staat aan de basis van vele op hoger niveau acterende dressuurpaarden en goedgekeurde hengsten.
De laatste 2 foto's was hij als veulen. 
Voor filmpjes kun je een app sturen naar:
06 13023847

Stamboom

Vader Just Wimphof
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante B
Moeder van vader Radstede
v.m.v. Riccione
m.m.v. Sabreina
Moeder Gigi-Reina
stb elite, prok
Vader van moeder apache
v.v.m. UB 40
m.v.m. Tolanda
stb elite, preferent
Moeder van moeder isabel
stb keur, preferent
v.m.m. Daimler
stb
m.m.m. Nireina
stb ster, preferent