We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prijs 4000 euro.

Wegens gezondheidsredenen van de eigenaar staat deze prachtige NRPS ruin te koop. De afstamming van deze vos is Zodiak x Mufaq ox.  Zhivago V.R. is superbraaf, geboren bij eigenaar. Zhivago V.R. is een goed en veelzijdig opgeleid leerpaard, hij is onlangs Z1 dressuur geklasseerd, zijn sportpredicaat is aangevraagd. Kan  B- springen en heeft SGW les gehad.

Hij is braaf in de omgang, goed op stem, makkelijk op de trailer, bij de hoefsmid en de tandarts. Kan in de stapmolen en is ook braaf op de wasplaats. Verder kun je op buitenrit over de weg en door natuurgebied. Wordt regelmatig gelongeerd. Daarnaast heeft hij grondwerktraining en schriktraining cursussen gevold en is hij Orun cursuspaard all-round B en L geweest.

Hij staat op ijzers (warm beslag), is geschoren, heeft PPID en krijgt medicijnen hiervoor, kan niet meer in de wei. Voor info kunt u bellen tussen 17.00 -19.00 uur naar  06-4250 5572 of mailen naar loesvermeulen52@gmail.com. Keuring toegestaan op kosten van aanvrager/toekomstige koper.

Geen handelaren.

Stamboom

Vader Zodiak
Stb Prestatie sport & fok Preferent
Vader van vader Zion
v.v.v. Lucky Boy xx
Preferent Keur
m.v.v. Palatina
Stb Keur Prestatie-fok Preferent
Moeder van vader Tricia
Stb Prestatie-fok Preferent
v.m.v. Nabuur
m.m.v. Elfje
Stb Keur
Moeder Sabina
Stb Ster Preferent sport fok
Vader van moeder Mufaq ox
Keur Preferent
v.v.m. Mubark ox
m.v.m. Faquih ox
Moeder van moeder Ramona van de Basjani
Stb Ster Preferent
v.m.m. Nimb ox
Keur
m.m.m. Ilone van de Basjani
Stb Ster