We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mega talent!

Top bewegende, 5-jarige ruin met 3 zeer goede gangen en talent voor het 'hogere' werk!

Vader: Ampere
Moedersvader: OO Seven
Geboortejaar: 2017
Stamboek: KWPN
Stokmaat: 1.66m
Kleur: Zwartbruin

Deze geweldige ruin beschikt over drie zeer goede gangen en een prachtige uitstraling. Zijn kwaliteiten vielen in de smaak op de NH-Cup in november 2021 waar hij in de rubriek 4-jarige dressuurpaarden een mooie score van 82 punten behaalde. Voor zijn fantastische draf ontving hij een 9.0 en voor de algemene indruk een 8.5 . Een super begin voor zijn verdere toekomst in de dressuur!

Deze geweldige ruin is een zoon van de top vererver Ampere die als jonge hengst met vlag en wimpel zijn verrichtingsonderzoek afsloot met marliest 88.5 en daarmee de verrichtingskampioen was in 2008.

Inmiddels heeft Ampere zijn stempel gedrukt in de fokkerij! En heeft hij meerdere goedgekeurde zonen die zeer succesvol zijn in de dressuursport ; Waaronder de Lichte Tour hengst Franklin (v.Ampere x Ferro)  die de kampioen was op de KWPN Hengstenkeuring en ook het KWPN verrichtingsonderzoek winnend afsloot. Ook de Olympiade hengst All at Once (v.Ampere x Gribaldi) die zeer succesvol is in de Grand-Prix is een zoon van Ampere.

Verder zien we in de pedigree meerdere succesvolle Grand-Prix paarden ; De Grand-Prix hengst OO Seven staat te boek als overgrootvader. Ook de Grand-Prix hengsten Rubinstein I, Ferro en Roemer zien we terug in de stamboom.

Ook aan moederszijde zien we veel talent terug komen in de bloedlijn. Moeder Zarina beschikt over het STER, VOORL.KEUR en PROK predicaat. Overgrootmoeder Carina is een zeer succesvolle merrie die meerdere succesvolle nakomelingen heeft achtergelaten. Carina heeft niet alleen haar ELITE predicaat maar is ze tevens ook PREFERENT, PRESTATIE, SPORT en PROK. Carina bracht al meerdere ELITE, SPORT merries en tevens 2 AANGEWEZEN hengsten!

Met deze pedigree kan het niet anders dat deze Ampere x OO Seven zoon veel talent heeft voor het 'hogere' werk!

* Rontgenologisch goedgekeurd in 2019 incl.hals en rug.
*Paard valt in de hogere prijsklasse.

Ben je geïnteresseerd in dit mega talent of wil je meer informatie dan graag mailen naar: Mercedeshoeve@outlook.com


Stamboom

Vader Ampere
Vader van vader Rousseau
PSG/Inter I - PREFERENT
v.v.v. Ferro
Grand-Prix - PREFERENT
m.v.v. Zsuzsa
STER, PRESTATIE, SPORT
Moeder van vader Larivola
KEUR, PREFERENT
v.m.v. Flemmingh
SPR.1.30m - PREFERENT
m.m.v. Farivola
STER, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder Zarina
STER, VOORL.KEUR, PROK
Vader van moeder OO Seven
Grand-Prix - KEUR
v.v.m. Rubinstein I
Grand-Prix
m.v.m. Gelbria
STER, VOORL.KEUR, PRESTATIE
Moeder van moeder Carina
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT, PROK
v.m.m. Ubis
SPR.1.35M
m.m.m. Reina
KEUR

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
NH-Cup 2021 4-jarige dressuurpaarden 82