We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij hebben 4 jaar lang plezier gehad van onze Jack, en gaan nu op zoek naar een nieuw 5 sterren huisje voor onze super Jack:

Gruijter's Jetset (Jack), New Forest C pony 136.5 met papier
GEB 21-5-2010. Loopt nu B/L niveau zowel springen (80/90) als dressuur (kan makkelijk wijken, schouder binnenwaarts etc) . Bij vorige eigenaar liep Jack makkelijk 100 met springen.
Jack wordt vooral blij van springen !!! Dus het liefst zien wij hem bij een fanatiek springruitertje of amazone

Jack is een echte kinderpony maar komt het best tot zn recht in de sport. Hij vindt het leuk om mee te gaan op wedstrijd, hij werkt graag voor je. Ook met dressuur loopt ie netjes zijn proef, nergens bang van (laatste Brabantse kampioenschappen 5e prijs). Wij gebruiken hem zelfs voor de les thuis met een meisje dat vanaf 5 jaar op hem begonnen is. Jack heeft ook ervaring in crosstrainingen, hij vindt alles leuk !!!! Wij zoeken voor hem een leuke plek waar hij overdag lekker naar buiten kan. Geen pensionstalling met een paar uurtjes paddock per dag.

Jack gaat 4 tot 5x p week mee naar de club en op wedstrijd. Hij is een heel ervaren pony die alles gezien en gedaan heeft. 

Jack mag komende 22 juli nog naar de Brabantse kampioenschappen in Schijndel !!!

Jack is recentelijk klinisch goedgekeurd als sportpony zonder bemerkingen. 

Bij serieuze interesse filmpjes op aanvraag 06 15435834. Jack valt in hogere prijsklasse

Stamboom

Vader Paddington's O Malley
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.