We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ook de pony bij ons niet meegroeit met onze dochter, zijn we op zoek naar een nieuw 5* huisje.
Lady kwam bij ons als een echte dame die eerst de kat uit de boom moest kijken, maar wanneer ze je eenmaal vertrouwd gaat deze dame voor je door het vuur.

We zijn op zoek naar een ruitertje die door wil zetten en er energie in wil steken om een mooie band op te bouwen en veel te gaan winnen als een team. Bij ons is ze begonnen bij de Bixie en doorgegroeid tot L niveau. Ze kan echt shinen in de dressuurring, maar springen is echt haar ding.

Lady is niet direct een knuffelpony. Dit heeft tijd nodig en er moet respect en vertrouwen zijn. Ze is dan ook net als met kinderen gebaat bij de 3r's. Maar heb je eenmaal dat vertrouwen gewonnen! Dan is zij de beste, de knapste en bijna de liefste pony ooit!

Ze vindt springen en crossen echt super leuk en doet dat ook erg goed. Ook op buitenritten is ze bomproof (het blijft uiteraard een pony). Zowel met springen als dressuur loopt ze een mooie L proef, met de cross zit ze op B niveau, hoger hebben ze nooit gelopen, maar kan ze ongetwijfeld wel. Weigeren voor een hindernis kent ze eigenlijk niet en ze brengt je altijd naar de overkant, val je er per ongeluk toch af dan zal ze bij je blijven staan of terug komen (wanneer ze het niet zo snel doorheeft;)) Ze zal dan ook nooit zomaar aan de loop gaan.

2 jaar geleden is ze bij ons gekomen om vertrouwen op te bouwen voor onze dochter. En of dat gelukt is!! Samen zijn ze doorgegroeid van de bixie naar L niveau. Samen hebben ze afgelopen zomer op de galloppade gestaan en deelgenomen aan het indoor regio kampioenschap. 

Lady is altijd mee geweest naar de ponyclub met zowel de spring als dressuurlessen uiteraard! Ook met ponykamp is ze altijd mee geweest. Trailer is uiteraard geen probleem en ook stalgebreken zijn niet aanwezig. 

Wil jij shinen in de ring en samen met je begeleiders hard werken? Dan is Lady echt jouw pony.
Er is nog zoveel meer te vertellen over deze Lady. Voor vragen bel of app ons.
Alleen bij oprechte interesse reageren. Wanneer er de juiste klik is zouden we graag een warme overdracht willen.

Filmpjes zijn op aanvraag en meer dan voldoende aanwezig:)
Telefoonnummer: 06-42525852

Lady valt in de hogere prijsklasse!

Stamboom

Vader Winalda Hiem's Katrines
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Honey Bee's Vivienne T
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.