We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP (PB) - Donderdag 14 juli nam ik deel aan het Z FESTIVAL met mijn laatstgeboren hengstveulen - 11/06 - “UNLIMITED v/h Gouden Bit Z”, een combinatie uit mijn knappe fokmerrie CARMENA (Contender x Caletto I) en het springfenomeen UTAMARO D’ECAUSSINES. Een meer dan knappe 7° ex aequo plaats op 64 deelnemers was het resultaat .

UTAMARO D’ECAUSSINEShttps: (Diamant de Semilly x Quidam de Revel) behoorde tijdens zijn sportieve carriere tot één van de beste hengsten ter wereld onder vervolgens Joe Clee, Williams Whitaker en Niels Bruynseels.Joe Clee nam met hem deel aan de Wereldruiterspelen in Normandië in de Europese Kampioenschappen in Aken, Whitaker nam de hengst mee naar de Wereldruiterspelen in Tryon, de Europese kampioenschappen in Göteborg en hij won de wereldbekercompetitie van Londen Olympia.Met Bruynseels pakte de hengst voor team België een derde plaats in de Landenwedstrijd van La Baule Onder deze drie ruiters sprong Utamaro d’Ecaussines ontelbare keren dubbele nulrondes in verschillende Nation Cup competities.Utamaro d’Ecaussines zelf is de essentie van een modern sportpaard; hij heeft een superieure manier van springen en koppelt die aan een echte winnaarsmentaliteit. Zijn eerste veulens worden in 2022 geboren, verwacht wordt dat hij een snel voorbeen, veel bloed en sportiviteit zal toevoegen aan de merries.
PALMARES20193de plaats 1m55 CSI5* 's Hertogenbosch2de plaats Nation Cup CSIO5* La Baule 3de plaats 1m55 CSI5* s’Hertogenbosch1ste plaats 1m60 CSI5*-W Londen Olympia20183de plaats 1m60 CSI5*  Knokke1ste plaats 160 CSIO5* St Gallen 

X CARMENA (Contender x Caletto) 
MEER INFO -> www.hetgoudenbit.be "FOKPROGRAMMA"

Stamboom

Vader Utamaro d'Ecaussines
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v. Le Tot de Semilly
m.v.v. Venise des Cresles
Moeder van vader Arizona van Arenberg
v.m.v. Quidam de Revel
m.m.v. Helegante
Moeder Carmena
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso II
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Edda
v.m.m. Caletto I
m.m.m. Ariane

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Zangersheide festival 2022 hengstenveulens 7* ex aequo