We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle sportpony met toekomst te koop

Quasimodo v/d Molendreef  X Damiro 

In opdracht van onze klant bieden wij deze talentvolle, springgefokte E pony ruin uit een zeer goede bloedlijn te koop aan.
Nakomeling van Quasimodo v/d Molendreef (v.Heartbreaker). Stokmaat 1.56 , geboortedatum 22-5-2013. 

Integrity MBF (Chappie) is een springpony met heel veel kwaliteit die nog lang niet aan zijn top zit. Heeft veel potentie voor het hogere werk en zou vanwege zijn grote galop ook bij de paarden kunnen starten. Met de juiste match heeft deze pony een mooie sportcarrière voor zich.  
Chappie is in het rijden geen recreatie-/beginnerspony en heeft een ervaren, consequente en zelfverzekerde ruiter nodig.
Pony wordt verkocht omdat de huidige ruiter (meisje van 13) de ervaring mist om hem volledig tot zijn recht te laten komen en niet het overwicht heeft om hem te leiden. Voor overgang van de manege naar een sportpony was het een te grote stap. 

Pony staat bij ons in training. Wij hebben hem opgepakt en doorgereden en Chappie is nu, met de juiste ruiter, klaar voor het hogere werk. Hij heeft met vorige eigenaar M gesprongen. Hij heeft nu weer een paar keer een BB concoursen gelopen tussen de paarden.

Pony is zeer braaf in de omgang, bij poetsen, bij hoefsmid en is sociaal met andere paarden. Hij is makkelijk te laden zowel op de trailer als op de vrachtwagen. Braaf op vreemd terrein. Braaf op buitenrit. Verkeersmak, ook met groot verkeer. Geen stalgebreken. 
De pony is gezond en heeft nog nooit een blessure gehad.
Sterke hoeven, geen eczeem.
In oktober 2020 volledig (hals, rug en benen) röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerking. Keuringsrapport is aanwezig.
Altijd netjes bijgehouden met ontwormen, entingen, bekappen, tandarts, osteopaat etc.

Chappie heeft heel veel zin om met een ervaren en ambitieuze ruiter te groeien en we gunnen het hem dat zijn volle potentie wordt benut.  
Vraagprijs  EUR 10.000,-
Keuren mogelijk, kosten koper. 
Voor verdere informatie en video's contact opnemen met 06-39355187

Stamboom

Vader Quasimodo van de Molendreef
Vader van vader Heartbreaker
v.v.v. Nimmerdor
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Damiro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Turijn
m.m.m.