We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij onze stoere C-pony Bonne te koop aan.
Bonne is een C-pony van 1,32 en 13 jaar oud. Hij is een kruising Shetlander x Welsh en super lief en makkelijk in de omgang. Bonne kan ook heel goed springen en is hiermee L+1. Dressuur is niet zijn favoriet en is hiermee ook alleen uitgebracht om te mogen springen op wedstrijd. 
Met rijden heeft Bonne de ene keer een goede dag en doet hij geen stap verkeerd en de andere dag kan hij wel eens bokken en schudden met zijn hoofd, als je hiermee om kan gaan is het geen probleem. Hij is dus niet geschikt voor iemand zonder goede begeleiding. Bonne is heel slim en goed in grondwerk en leert snel. Wij hebben Bonne ook een tijd bitloos gereden en dit pakt hij braaf op ook zonder zadel is voor hem geen probleem.
Wij hebben Bonne ruim 4 jaar gehad maar omdat hij niet meegroeit mag hij iemand anders net zoveel leren als dat hij ons heeft geleerd. 
Bonne loopt makkelijk de trailer op en is altijd netjes naar de hoefsmid geweest en op tijd ontwormt. Ook gaat hij jaarlijks naar de tandarts.
Bij meer vragen of filmpjes graag een appje naar: 06-22326457

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.