We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer gave ruin!

Boaz staat ingeschreven is het AES stamboek zijn afstamming is Bolero olympus (bon ami z) x redford (Krack C), dus zeer goed dressuur en spring bloed! Dus ook maar al te geschikt voor de eventing! 

Hij heeft tot een paar maanden terug op het land gestaan, de fokker van deze stam houd alle paarden tot minimaal 5 jaar op de wei, dit zodat ze als goed volgroeide paarden pas aan het werk gaan, Boaz heeft wat langer van de wei mogen genieten gezien hij niet wat rank gebouwd was. 

Hij staat nu overdag op de wei (kleine groepje) en snachts op stal. Verder is hij goed opgevoed aan de hand, en luistert er super goed. Hij is bekend met een deken, heeft 1x een hoofdstel opgehad en een singel. Beide pakte hij heel goed op! Helaas moet ik keuzes maken en is hij daarom nog niet verder opgepakt (zolang hij hier staat zal de training langzaam verder gaan) 

Boaz heeft een zeer lichte vorm van cornage dit is geen belemmering voor hem

wegens privé omstandigheden snelle afhandeling van voorkeur daarvoor is de prijs iets bespreekbaar 

Meer info graag appen naar 0630093780!

Stamboom

Vader Bolero Olympus
Vader van vader BON AMI Z
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Redford
v.v.m. Krack C
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.