We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Glock’s Toto jr. merrie uit de moederlijn van Fürstenball

3-jarige merrie Magic Mia VI (1/7/2019)
Deze Toto Jr x Sandro Hit x donnerhall x classiker is net zadelmak(slechts enkele keren bereden). Ze is erg braaf en werkwillig.Momenteel is ze 1,64m groot. Ze heeft ook super papieren voor de fokkerij. Uit deze stam komen meerdere goedgekeurde hengsten en sportpaarden.

Moeder Magic Lady (v. Sandro hit) is de volle zus van voormalig Oldenburgse Siegerhengst Sieger Hit die nadien op grand prix niveau werd uitgebracht. Daarnaast is ze ook volle zus van andere goedgekeurde hengsten zoals Silver black. Magic Lady is ook de moeder van Magic Moon, zij werd op 4-jarige leeftijd 2de op de elite stuteschau in Rastede. Zij loopt nu prix st george in Denenmarken en wordt ook ingezet voor de fokkerij.

Grootmoeder Maradita (v. Donnerhall) is moeder van verschillende goedgekeurde hengsten (zoals hierboven vernoemd), maar is ook volle zus van Maradonna. Moeder van de bekende dekhengst Fürstenball old, maar ook andere hengsten zoals Desiderio. 
Röntgenfoto’s aanwezig!! 
Video beschikbaar via whatsapp.Interesse? Contacteer ons gerust voor meer informatie: 0032 475 92 68 23 (voor filmpjes)
Vraagprijs € 20 000

Stamboom

Vader Glock’s Toto Jr.
Vader van vader Totilas
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Magic Lady
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Maradita (v. Donnerhall x Classiker)
v.m.m.
m.m.m.