We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie 3 jarig sportpaard (Fontaine tn x Jazz)

O-privalova is een mooie 3 jarige merrie met een stokmaat van ongeveer 1.61 (niet officieel gemeten).  Wij hebben deze mooie merrie rechtstreeks van de bekende fokker Bijvelds. De familie Bijvelds heeft meerdere goedgekeurde hengsten en merries gefokt, met mooie nakomelingen en paarden die die hoog in de sport lopen. zoals de hengsten five star en imagine. 

De moeder van O-Privalova (Privalova) heeft het elite, preferent prok predicaat. Het elitepredicaat is voor een merrie het hoogst haalbare predicaat op het gebied van exterieur en gezondheid. Een merrie met dit predicaat behoort tot een selecte groep zeer kwaliteitsvolle merries. Een fokker met een elitemerrie heeft een gezonde merrie, met een bovengemiddeld goed exterieur en aanleg voor de sport.
Als een merrie het predicaat preferent heeft behaald, hebben haar nakomelingen goed gepresteerd op de keuring. Een belangrijk predicaat voor een merrie waar mee gefokt wordt, omdat een preferente merrie heeft bewezen nakomelingen voort te brengen met een goed exterieur en de nodige aanleg. 

O-privalova is een hele brave nuchtere merrie, lief in de omgang en geen stalgebreken. We zijn haar momenteel aan het trainen onder het zadel en dit pakt ze goed op. 

Door haar mooie uitstraling, haar goede gangen en haar goede afstamming zou ze uitermate geschikt zijn voor de sport. 

Klinisch en röntgen goedgekeurd incl hals en rug zonder bemerkingen. 


Filmpjes op aanvraag via whats app 06-24308387

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.