We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze zeer knappe ruin Macho van Valdez x Gribaldi heeft alles in huis om zich nog verder te ontwikkelen als goed sportpaard.
De mooie zoon van Valdez blinkt uit in zijn takt matige manier van bewegen en zijn mooie zelfhouding. Zijn draf is te omschrijven als ruim. De stap is zeer ruim, en makkelijk altijd zuiver. De galop is krachtig !
Hij staat mooi hoog op zijn benen, hij heeft een vriendelijk voorkomen en macho is een vrolijk paard. 

Macho is netjes opgeleid, hij beheerst de zijgangen zeer goed en doet dit met veel gemak.
Macho loopt netjes wijken, schouderbinnenwaarts, travers en zelfs al een stukje appyeren. Ook in galop pakt hij de contra galop en het sluit werk netjes mee. 

Macho is een paard die een fijne instelling heeft, hij wil graag werken en heeft dan ook een goede looplust. Ook is hij leergierig, het is kwa karakter een wakker paard maar heel eerlijk. Hij leert graag en is zowel buiten als binnen te rijden. Macho is professioneel opgeleid en kan zowel met als zonder sporen gereden worden dit geldt ook voor de zweep. Hij is nog steeds in eigendom van de fokker.
 Macho is helemaal gekeurd en heeft helemaal gezond.
Ben je opzoek naar een paard met aanleg en wil jij een talentvol paard verder opleiden dan past macho zeker bij jou? Prijs 35000 (geen btw paard.)
Video beschikbaar op aanvraag via whats app. Voor vragen bel gerust!

Jessica : 0612183382
Chantal: 0610114630

Stamboom

Vader valdez
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.