We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor mijn lieve Cellina (Felle x Rindert) ben ik op zoek naar een 5 sterren huisje waar ze alle liefde en aandacht krijgt die ze verdient.

Cellina is een paard met een vriendelijk en betrouwbaar karakter. Ze is 5 jaar en wordt eind juni 6. M startgerechtigd. Cellina heeft wel een eigen willetje en daarom acht ik haar minder geschikt voor een ongevorderde of onzekere/angstige ruiter. Door een consequente ruiter is hier prima mee om te gaan en heeft ze zeker potentie om ver te komen in de sport.

Ik heb haar ruim 2.5 jaar geleden onbeleerd van haar fokker gekocht en in de tijd dat ze bij mij is heeft ze geen blessures gehad. Naast de dressuur gaan we ook regelmatig op buitenrit zowel naar het bos als naar het strand, ze kan hierbij zowel voorop als achteraan in de groep lopen. Een sprongetje vindt ze ook leuk, maar dit is niet aan mij besteed en heb ik daarom maar een paar keer gedaan.

Behalve onder het zadel is ze ook beleerd voor de wagen maar hierin nog wel wat groen.

Verder is ze vrij van staart en manen eczeem, heeft ze geen stalgebreken en sociaal naar andere paarden. Ze is netjes geeënt, ontwormd, jaarlijks door de tandarts behandeld en met regelmaat door de hoefsmid bekapt.

De reden dat ik haar verkoop is dat onze stallen op dit moment vol staan en er een veulen op komst is bij één van onze andere merries. Daarnaast verkoopt mijn dochter wegens het bereiken van de 18 jarige leeftijd haar pony en gaan we samen voor een allround Kwpn-er kijken welke mijn dochter in de springsport zal gaan uitbrengen en ik in de dressuur.

Cellina valt in de hogere prijsklasse waarbij ik ook de klik tussen haar en de nieuwe eigenaar belangrijk vind.

Stamboom

Vader Felle 422
Stb Sport
Vader van vader Lolke 371
Stb Sport
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Zorinda D.
Stb Ster Pref 5
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ynneke v.d. Terpen
Stb Sport
Vader van moeder Rindert 406
Stb Sport
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Jinke D.
Stb Ster
v.m.m.
m.m.m.