We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Beloftevolle 3 jarige I’m Special de Muze-zoon uit goede sportstam, wordt geveild in komende dagen. Veiling loopt af a.s. zaterdag af zie link bij advertentie.

https://paardenveilingonline.com/veiling/One-Special-Hop-IM-SPECIAL-DE-MUZE-x-NUMERO-UNO-

Vader I’m Special de Muze heeft zich op internationaal 1.50m-niveau bewezen en als fokhengst maakt hij zeker zoveel indruk. De genetisch interessante hengst leverde al talloze opvallende springpaarden, en ook deze zoon valt op.

One Special Hop heeft een mooie toekomst voor zich. Moeder Beauludine heeft op 1.30m-niveau gesprongen nadat ze als jong paard al 77 punten scoorde in de merrietest. Ze is een halfzus van meerdere 1.35/1.40m-springpaarden en grootmoeder Naxludine is op haar beurt een halfzus van de KWPN-goedgekeurde hengst Riverman (v.Kenwood). Uit deze directe vertakking komen tevens internationale 1.45m-paarden als Grieg S (v.Indoctro), Alex Ludine S (v.Indoctro) en Elmo (v.Zidane). 

Voor meer info zie horstelex:

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2076744/one-special-hop

Stamboom

Vader I'm Special de Muze
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Beauludine
Vader van moeder Numero Uno
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Lux Z
m.m.m.