We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met heel veel pijn in mijn hart moet ik opzoek gaan naar een nieuw huisje voor mijn lieve Floris. Floris (v. Aerobic TN x Zadok) is een super lieve ruin van 2010 en ongeveer +/- 1,70 m.

Wekelijks gaat hij mee op buitenrit, alleen of in een groep, en is altijd super braaf en stoer. Hij kan lekker dressuur lopen en een zeer goede sprong maken. Hij heeft enkele wedstrijden gelopen, maar daar is door tijdgebrek weinig van gekomen. Hij mag L1 dressuur starten, springt altijd en heeft een oefencross succesvol gelopen. Hij heeft veel potentie door zijn vermogen, voorzichtigheid en instelling.

Floris is een paard met pit en daardoor niet geschikt voor een beginnende ruiter. Floris is bekend met grondwerk, loswerken en dubbele lange lijnen. Hier is hij dan ook super goed in en samen hebben wij hier ook examen in gedaan, wat we gehaald hebben met allemaal goede cijfers. Floris gaat alleen naar een super goed nieuw huis, waar ik een goed gevoel bij heb.

Voor meer vragen bel of app naar 06-81998067

Floris staat in Barchem (Gelderland)

Stamboom

Vader Aerobic TN
Vader van vader Carthago
v.v.v. Capitol I
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Heartbreaker
m.m.v.
Moeder Saffira
Vader van moeder Zadok
v.v.m. Nimmerdor
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Prince Jack xx
m.m.m.