We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Varan van het vergohof is een hengstenveulen geboren op 14/07/2021. Varan is een heel soepel bewegend mooi gebouwd veulen met een heel goeie ingesteldheid. 

vader is Karan van de heffinck. Deze kannan x baloubet du rouet zoon is een opkomend talent van stoeterij van de heffinck. Deze hengst springt met het uiterste gemak en een fantastische ingesteldheid. Technisch zit hij enorm goed met een fantastisch rug gebruik.

moeder Candice du toultia z (copin van de broy x argentinus) is de volle zus van cristo du toultia. Deze ruin sprong op 140 niveau. Tevens zijn er nog 2 andere halfzussen die op 135 niveau presteren. Hieruit zal Brooklyn du toultia verder groeien mits deze nog maar 6 jaar is. Cartier von der held is een 4 jarige merrie die 110 loopt in dubai. 

grootmoeder Argentina du toultia is een dochter van de wereldbekende Madonna pk.. is tevens halfzus van 11 internationale springpaarden waarbij Cannonball du toultia op het hoogste niveau loopt.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2235465/varan-van-het-vergohof-dxb

voor meer info mag u me altijd contacteren op 0032472411031

reeds op 110 niveau loopt in dib

Stamboom

Vader Karan van de heffinck
Vader van vader Kannan
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader HAVANA DU CLOS ST GERY
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Candice du toultia z
Vader van moeder Copin van de broy
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Argentina du toultia
v.m.m.
m.m.m.