We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Sensitieve, werkwillige merrie van 1.74m, 15 jaar. PSG geklasseerd met 65%. https://horsetelex.nl/horses/pedigree/1537725/cherie

Paard met veel potentie, ook zeer geschikt voor junioren/young riders. Fijn en makkelijk na te rijden, zeer lief karakter. GEEN beginnerspaard!

Chérie loopt succesvol PSG. Ze is een getalenteerd paard met een geweldige uitstraling, veel souplesse en een sterk, elektrisch achterbeen. Ze is in 2,5 jaar tijd van L2 naar Prix St George gelopen, daarom op dit moment nog niet hoger geklasseerd. Ze kan zonder twijfel een fijn GP paard worden, ze kent een beginnende piaffe en pakt dit goed op.
Chérie is verkeersmak en gaat alleen mee op buitenrit. Ze is niet onder de indruk van wapperende vlaggen op grote concoursterreinen.

Moeder is de succesvolle Prestatiemerrie Terline. Zij bracht naast Chérie o.a.:
- Skara Glen’s Intense (v. Idocus), 1.50m
- Ashwan (v. Sandreo), internationaal Grand Prix 
- Darsey (v. Johnson), internationaal Inter-1
- Hisco (v. Warrant), internationaal CCI3*
Grootmoeder is de Keur, Prestatiemerrie Hiscoline. Zij was kampioene van Gelderland, uit haar nafok komen meerdere succesvolle Grand Prix- en Lichte Tour-paarden.

Chérie is sinds 3 jaar in mijn bezit, zij liep in een jaar van het L2 naar het ZZ-Zwaar. Daarvoor heeft ze in eigendom van haar fokker op M1-niveau gelopen en een nakomeling gekregen die als 5-jarige reservekampioen en als 6-jarige kampioen van Polen was.
Volledige geschiedenis is bekend. Te koop i.v.m. jonge aanwas.

Op 1-3-2022 röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug zonder bemerkingen, rapport en foto’s overlegbaar. Overkeuren toegestaan, kosten koper. Aantrekkelijk geprijsd.

Prestaties:
- Zomer 2019: Reserve kring- en regiokampioen L2 en 13e op het NK
- Winter 2019-20: Reserve kringkampioen Z1
- Juni 2020: ZZ-Licht debuut met 70%
- Augustus 2020: ZZ-Zwaar debuut met 65%
- Juli 2021: PSG met 65%

Stamboom

Vader Johnson
Vader van vader Jazz
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Flemmingh
m.m.v.
Moeder Terline
Prestatie
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Hiscoline
Keur, Prestatie
v.m.m. Kaiserstern XX
m.m.m. Simone
Ster, Preferent

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
PSG 2021 PSG 65%
ZZ-Zwaar 2020 ZZ-Zwaar 65%
ZZ-Licht 2020 ZZ-Licht 70%