We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit is onze Lenthe! Een super stoere kleine d-pony 1.41 (maar flinke pony!)13 jaar oud uit een echte sport famile V. Bodo x Vita nova Hannassy

Lenthe galoppeerd voor 9! En ook haar draf en stap zijn krachtig en ruim! Wij hebben haar 4 jaar geleden gekocht, en er was toen een aantal jaar niets mee gedaan. Lenthe is L2 +6 geklasseerd, maar we haar sinds afgelopen zomer niet meer uitgebracht. In de trainingen kent ze alle oefeningen tot M2 correct. Ook kan ze fantastisch goed springen! Om haar wat ervaring mee te geven in t parcours hebben we een aantal impuls wedstrijden gestart en dat was geen probleem. Ook tijdens de les springt ze met gemak 1.10 rond.. door haar goede en ruime galop, is ze in t parcours goed rond te rijden!
Helaas worden kleine meisjes groot en krijgen andere interesses.. dus wegens tijdgebrek nu te koop! Lenthe is echt een pony, die lekker aan de slag moet!
Braaf op buitenrit, alleen of in de groep. Verkeersmak.Trailer geen punt. Braaf op vreemd terrein! Wel is Lenthe een iets sensibele pony, en houd graag van 1 baasje waar ze voor door t vuur gaat. Verder super eerlijke pony Lenthe is sowieso geen slaaptabletje, lekker veel pit en fijn te rijden met zacht mondje… Lenthe is daarom ook niet geschikt voor onzekere ruiters.  Maar een pittig ruitertje (mijn dochter was 9 toen ze dr kreeg) zal er zeker veel plezier van hebben!

Een goed huis is voor ons erg belangrijk en juiste klik prijs notk. Zadel spring en dressuur ter overname. Richtprijs 7000 Keuren mag k.k.

Stamboom

Vader Bodo
Vader van vader Coelenhage’s purioso
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Groeze’s Roxy
Vader van moeder Vita nova’s Hannassy
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.