We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wil je na de zomer beginnen met een jong paard dan is dit je kans. Deze 2 jaar oude dressuurmerrie genaamd Pewieni is een hoog benige elegante merrie, ze beschikt over ruime gangen en heeft een zeer lief en super eerlijk karakter. Ze meet nu al 1.68 m en daar komen nog wel wat centimeters bij. Pewieni komt uit een predikaatvolle familie. Haar moeder Jewieni (Krack C x Cabochon) is een elite merrie en dit is haar tweede veulen. De grootmoeder van Pewieni is de preferente ster merrie Zieni L (Cabochon x Juventus), zij heeft succesvol Z2 gelopen. De moeder van Pewieni staat nog bij ons op stal.
Vader Taminiau is zeer succesvol in de hengstencompetitie geweest en wordt gereden door Hans Peter Minderhoud. Ze hebben gewonnen in de klasse Z. Zowel zijn draf als galop werden beoordeelt met een 9. De vader van Taminiau, Glock's Toto Jr. was de eerste goedgekeurde zoon van de wereldberoemde hengst Totilas. Bent u geïnteresseerd in deze talentvolle dressuurmerrie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Stamboom

Vader Taminiau
Vader van vader Glock's Toto Jr
v.v.v. Totilas
m.v.v. Desperada
Moeder van vader Vitamine C
Elite, preferent, prestatie, prok
v.m.v. Sandro Hit
m.m.v. Blacary
Preferent
Moeder Jewieni
Elite, D-OC
Vader van moeder Krack C
v.v.m. Flemmingh
m.v.m. Gicara II
Keur, preferent, prestatie
Moeder van moeder Zieni L
Ster, preferent, sport(dres), D-OC
v.m.m. Cabochon
m.m.m. Owini
Keur, sport(dres)