We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas moet ik mijn lieve, leuke en soms eigenwijze pony te koop aanbieden, vanwege de studie die ik ga volgen. Bartje kan je omschrijven als een echte ‘clown’ want hij is leuk, maar hij kan ook erg uitdagend zijn. Hij is goed opgevoed, maar is niet geschikt voor een beginnende rijder. Hij is braaf, sociaal, past prima in de groep, maar heeft ook een karakter met een pittig randje. Als je dit een leuke uitdaging vindt en graag regelmatig in de week dressuur rijdt, dan is hij helemaal geschikt voor jou. Bij de vorige eigenaren heeft hij M dressuur en M springen gelopen en bij mij B dressuur. Helaas heeft hij artrose in zijn rechter achter knie, maar deze is goed onder controle door de tweejaarlijkse spuit die hij krijgt en het feit dat hij in een in- en uitloopstal staat, waardoor hij veel beweging krijgt. Door de artrose is het niet verstandig om met hem te springen en dat is wel jammer, want springen vindt hij geweldig. Maar ach, als je een balkje voor hem neerlegt, wordt hij al blij! Hij houdt van bosritjes samen met een andere pony, alleen is soms nog wat spannend. Hij is voorzien van alle inentingen en jaarlijkse gebitscontrole. 

Ik ben op zoek naar een lieve eigenaar voor Bartje. Iemand die hem veel aandacht kan geven, hem regelmatig kan rijden en niet bang is voor een uitdaging. Afwisseling en regelmatigheid is erg belangrijk voor hem. Het zou fantastisch zijn als hij in de huidige in- en uitloopstal (met buitenbak) in Veenendaal kan blijven staan, maar mocht dat niet mogelijk zijn, dan wil ik hem graag bij één of meerdere paarden en met de mogelijkheid om zoveel mogelijk buiten te bewegen.  

Als jij hem een fijn nieuw huis biedt, valt er over de prijs te onderhandelen.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.