We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens het niet hebben van wedstrijd ambities, met pijn in het hart aangeboden:
Mirko DY ( Dettori x Metall ), geweldige vos ruin van 23-06-2017 met een stokmaat van +- 1.60m.

We hebben Mirko in juli 2021 zadelmak gemaakt. Het is een enorm fijn paard in de omgang en op stal, hij heeft geen (stal) gebreken en staat hier dagelijks buiten in een gemengde kudde.Onder het zadel is hij super eerlijk, zal nooit bokken of steigeren. Op dit moment beheerst hij de basis goed en pakt nieuwe dingen snel en makkelijk op. Mirko beweegt met veel schoudervrijheid, kan ontzettend makkelijk sluiten en heeft goede correcte gangen.  Hij is fijn te rijden door iemand die consequent en eerlijk naar hem is en die hem vertrouwen geeft zonder dat het dwingend is. Vanwege zijn leeftijd en opleidingsniveau niet geschikt voor beginners.
Mirko gaat ontzettend graag mee naar het bos en geniet hier enorm van!

We zien Mirko graag verhuizen naar een ambitieuze ruiter/amazone, maar die op zijn tijd ook lekker met hem het bos in gaat.

Mirko gaat alleen naar een nieuwe plek wanneer wij er een goed gevoel bij hebben, hij staat hier niet in de weg!

Hij is in het bezit van een D-OC predicaat en is onlangs röntgenologisch goedgekeurd voor de sport.Heeft een kleine chip op een gunstig verwijderbare plek die geen belemmering geeft, röntgenfoto’s zijn aanwezig.

Amazone op de foto’s/ video is 1.85m.

Gelieve alleen te reageren bij serieuze intresse.

youtu.be/uaQFT8I5fE8

Stamboom

Vader Dettori
Vader van vader Desperado
v.v.v. Vivaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Tulanda
D-OC, Elite
Vader van moeder Metall
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Purioso
Keur
m.m.m.